25 januari 2017

Svenska med baby på Tierps bibliotek

Nu kommer Svenska med baby till Tierps bibliotek. Vi börjar den 6 mars och alla föräldrar med barn mellan 0-2 år gammal är välkomna. Träffa andra föräldrar, få veta mer om andra kulturer, öva svenska och hjälp dem andra öva svenska. Det är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg.


fot. Anna Sandström

Har du barn mellan 0-2 år? Vill du träffa andra föräldrar och öva svenska? Eller vill du veta mer om andra kulturer? Kom på Svenska med baby. Vi pratar om barn, leker och sjunger till dem. Fika ingår.

Plats: Tierps bibliotek, Grevegatan 19
Tid: måndagar, 6 mas - 22 maj, kl 10.30-12
Ladda ner information på: somaliska, arabiska, persiska, tigrinja, spanska, engelska, svenska

Kolla också Tierps Facebook grupp!

Vi letar efter personer som skulle vilja vara en ledare till vissa träffar. Det innebär bl a att ha koll vilket ämne en grupp vill prata om och att styra diskussionen. En ledare erbjuds  utbildning på en timme  för att lära sig mer. Är du intresserad? Kontakta gärna Martyna Olszowska.

Med på plats kommer bibliotekspersonal att vara tillsammans med Ewa Grönlund som vissa kanske känner från Öppna förskolan i Tierp.  

Svenska med baby startade 2012 med en föräldragrupp av då föräldralediga Karin Bruce och Ylva Strander. Nu har Svenska med baby vuxit till en nationell organisation som bedriver verksamhet i 19 olika kommuner, från Umeå i norr till Eslöv i söder. Sedan starten har Svenska med baby haft över 20 000 besök.